Clever Recruitment

Suntem o echipă tânără care își propune să vină în sprijinul angajatorilor din România pentru a le furniza forță de muncă de calitate, definită prin profesionalism si seriozitate. Oferim soluții companiilor din Romania din punct de vedere al recrutării personalului calificat și necalificat, încercând, totodată sa le înțelegem nevoile și obiectivele, să urmărim si să identificăm persoanele corespunzătoare, la locul si momentul potrivit. Timpul este cea mai valoroasă resursă pentru orice companie.

Noi de la Clever Recruitment vom fi aproape de dvs. cu soluția cea mai adecvata în ceea ce privește recrutarea forței de muncă pe domeniul de activitate dorit. În tot acest timp dvs. vă puteți canaliza energia pe gestionarea afacerii fără să pierdeți clienți, timp și bani ca, filosofia noastră în relația cu clienții rezidă în ideea de parteneriat, astfel încât ne propunem să reprezentam un real sprijin în identificarea unui personal de înaltă calitate pentru afacerea dumneavoastră, ce vă va transforma intr-un actor din ce în ce mai competitiv într-o piață aflată în perpetuă schimbare.

Oferim servicii profesionale calitative rapide

  Misiune

Misiunea noastră rezidă în identificarea si recrutarea de personal calificat și necalificat care aduce plus valoare business-ului dumneavoastră. Dorim sa devenim partenerii dumneavoastră într-un context al unei piețe dinamice, oferindu-vă forța de muncă necesară care corespunde obiectivelor și nevoilor dumneavoastră. De asemenea, oferim oportunitatea angajaților din Asia să își construiască o carieră de succes în România, care să le pună în evidență experiența profesională și valorile culturale, deopotrivă. Vă vom asista compania în a găsi angajații ideali, potriviți nevoilor dumneavoastră.

  Viziune

În urma exodului de lucrători români din ultimii ani, piața se confruntă cu un deficit semnificativ în ceea ce privește forța de muncă. Echipa noastră a găsit soluția în recrutarea personalului asiatic, dornic să își construiască o carieră de lungă durată în România. Încercam să urmărim și să înțelegem nevoile companiei dumneavoastră si să vă devenim parteneri în construirea unei poveștii de succes, prin abilitatea noastră de a recruta personal ce corespunde nevoilor business-ului dumneavoastră.

  Abordare

Dorim sa construim o relație cu clienții noștri bazată pe încredere și parteneriat. Abordarea echipei noastre se articulează în jurul unei strategii de tip "win-win situation" compania noastră oferă angajatorilor timpul de a se concentra pe gestionarea businessului lor, în vreme ce noi ne ocupăm de selecția personalului potrivit, care îndeplinește cerințele profilului cerut de dumneavoastră. În ceea ce privește personalul asiatic, le oferim posibilitatea unui nou început, într-o țară europeană care le propune noi oportunități de afirmare din punct de vedere profesional.